Editors d’imatges online

Quantes vegades hem necessitat editar una imatge per publicar-la a un espai 2.0 i no tenim programarii adient per fer-ho? Us adrecem cap a una breu selecció d’espais que són a la xarxa  i que ens permeten  fer-ho de manera senzilla:


Cutemosaic
: interessant servei que ens permetrà crear mosaics amb les nostres fotografies personals d’una forma fàcil i senzilla. Per fer això hem de triar el tipus de mosaic que volem crear, triem la fotografia, omplim la caixa de text amb el nostre correu electrònic i seleccionem l’oferta que s’adapta millor a les nostres necessitats.

Ipiccy: eina que ens ajuda a donar efectes i alterar les característiques de les nostres fotografies, incloent-hi la possibilitat d’editar-les. També podem inserir textos, pintar o modificar les propietats de  llum i contrast.

Pizap: senzill i entretingut editor d’imatges amb el qual podrem realitzar els nostres collages i edicions. Es pot utilitzar de diverses formes, amb una aplicació de Facebook o directament des de la pàgina oficial.

Posterini: Amb possibilitat de personalitzar la imatge de fons, els textos, la distribució del contingut, les mides i la tipografia utilitzada, Posterini ens permet, sense necessitat de registre, crear una portada de revista amb les dades que li proporcionem.
Podem fer-lo servir per il·lustrar articles o treballs acadèmics, així com per mostrar un original índex de contingut o una presentació.

Textify: aplicació, destacada en Delicious, que fa servir caràcters de text, en diferents colors i densitats, per generar imatges a partir de qualsevol fotografia. Només hem de pujar una imatge  des del nostre escriptori i definir les variables que determinaran els detalls del resultat. Podem indicar la qualitat i densitat dels caràcters, les lletres que formaran part del treball, l’escala, etc. Tot des d’un menú; no cal registrar-s’hi.
El millor de tot és que el resultat es genera en HTML.

VintageJS: ens permet afegir aquest efecte retro a les nostres imatges. Només hem de pujar la nostra fotografia utilitzant el botó “try it Out”; un cop fet això podrem anar modificant els diferents paràmetres que ens proporciona l’aplicació fins a deixar-la al nostre gust.
Per acabar hem de  premer el botó “Save Image” i ens apareixerà la imatge modificada.

Original: http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/biblioteques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *